• Stichting-geheim-geweld-catherine-keyl-ambassadeur
  • verbreek de stilte
  • stichting-geheim-geweld-vrouw-met-traan

Bestellen film

Educatieve DVD Geheim geweld… en nu? De langetermijngevolgen van kindermishandeling

Catherine Keyl Producties heeft een indringende voorlichtingsfilm gemaakt over kindermishandeling en de langetermijngevolgen. Mede mogelijk gemaakt door de Bernard van Leer Foundation.

Bestel hier de film


De dvd Geheim geweld… en nu? is interessant voor iedereen die iets te maken heeft met kindermishandeling en kan worden gebruikt als illustratie en educatiemateriaal. Het is echter niet zomaar een voorlichtingsfilm. Door de openhartige bijdragen van alle betrokkenen wordt de problematiek, de pijn en machteloosheid die de slachtoffers ook op latere leeftijd ervaren, voelbaar.

Geheim geweld… en nu? bevat indrukwekkende getuigenissen van kindermishandeling. Om te overleven probeerden de hoofdrolspelers als kind van de bestaande situatie het beste te maken.

Bas van Hout, bekend Nederlands misdaadverslaggever, vertelt met zijn zus Maryska over de mishandeling en verwaarlozing in hun jeugd. Zo werden Bas en Maryska als kleine kinderen dagenlang opgesloten in de kast omdat hun moeder met rust gelaten wilde worden. Hameeda Lakho, oprichtster van voormalig Stichting Geheim Geweld en schrijfster van vier boeken, praat over de jarenlange impact van een traumatische jeugd. Ze vertelt over de verwoestende effecten.

De filmpresentatie wordt aangevuld met handvatten uit de praktijk. Een boeiend betoog met deelnemers over de bestaande processen, beleid en protocollen in verhouding tot de dagelijkse praktijk.

De dvd kunt u bestellen door ons een e-mail te sturen. De kosten voor de dvd en verzending bedragen €25 (€20 voor de dvd plus €5 verzendkosten).

Nieuws

  • Inschrijven Themadag "Van trauma naar herstel" 24 november 2017 22-06-2016

    Lees meer...

  • Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid als nieuwe naam 22-06-2016

    Lees meer...

Forum

Doorbreek uw zwijgen over mishandeling in uw jeugd. Deel uw ervaringen en help uzelf en anderen. Dit forum wordt zorgvuldig beheerd door Stichting Geheim Geweld. U kunt een profiel aanmaken, maar ook anoniem uw verhaal delen. Regelmatig zal een van onze deskundigen reageren op berichten die op dit platform worden geplaatst.

Ga naar het forum

Contact

Bezoekadres
Stichting Geheim Geweld 
Amaliastraat 15
2514 JC Den Haag

Postadres
Postbus 337
2280 AH  Rijswijk

T 070 - 20 518 20
Bereikbaar op ma en do 
van 9.00 tot 17.00 uur

E info@stichtinggeheimgeweld.nl

Contactformulier